Cautare

911 de rezultate pentru "monica tatoiu" (2.62 secunde)
Bogdan Tiberiu Iacob) Cozmin Gusa, fostul strateg al lui Nastase si Basescu, arunca pe piata cateva bombe politice veritabile, intr-un dialog cu Inpolitics, la loc de cinste figurind probabilitatea foarte mare - in opinia sa - ca intre candidatii la primaria generala sa se numere Victor Ponta, din partea USL, si Monica Macovei, din partea PDL.
Cum ne reprezinta in Europa?", publicat ieri de Institutul European pentru Democratie Participativa - Qvorum, cei mai influenti europarlamentari romani s-au dovedit a fi Marian Jean Marinescu (PDL/PPE), Adina Valean (PNL/ALDE), Renate Weber (PNL/ALDE), Rovana Plumb (PSD/S&D), Adriana Ticau (PSD/S&D), Monica Macovei (PDL/PPE).
Ana Blandiana, Bacanu sau Caramitru, ar putea fi reprezentata acum de Sebastian Lazaroiu, Monica Macovei, Alina Mungiu si alti "disidenti" ai PDL-ului. ... Geoana, Alina Mungiu, Serban Mihailescu, Monica Macovei, Dan Diaconescu, Boc, Ciorbea s.a.m.d.
Pe scena au urcat interpreti de muzica usoara si populara precum Monica Anghel, Marcel Pavel, Lupu Rednic, actorul Alexandru Arsinel, atmosfera fiind incinsa de Andreea Balan si dansatoarele sale.
In opinia acestuia, declaratiile facute de ambasadorul SUA si felul in care acestea sunt folosite de democrat-liberala Monica Macovei, "care a dezvoltat in ultima vreme o retorica de ura si incrancenare", nu-i fac bine ambasadorului "care are de pierdut" chiar si in relatia publica.
"Demisia intregului BPN este un gest care transmite un semnal de reconstructie a partidului" UPDATE 20:49 Monica Macovei: ... "Sa luam decizii cu mandatele pe masa", a plusat si vicepresedintele PDL Monica Macovei.
Din ciorba lansarii nu puteau lipsi Mihai Razvan Ungureanu si Monica Macovei. ... Ei bine, pe Monica Macovei a ales-o! Oameni buni!
"Dupa josniciile din scandalul Nastase, PDL o sa dispara dupa alegeri!" Dupa josniciile lansate pe marginea scandalului Nastase, prin vocile lui Cristian Preda si Monica Macovei, este foarte posibil ca PDL sa dispara in urma alegerilor parlamentare, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
Sanctionarea Romaniei ar fi cel putin neadecvata Suspendarea Romaniei din Consiliul European, invocata de deputata europeana Monica Macovei, ar fi un act cel putin neadecvat si cu umari negative asupra democratiei romanesti, titreaza Deutsche Welle.
Marca Monica Lewinsky. Serios, fata de functionarasul de la Departamentul de Stat, atitudinea guvernantilor romani trebuie sa fie in conformitate cu rangul trimisului.
Ana are mere, Macovei are criterii Pana sa fie canonizata de catre papa de la Cotroceni, Monica Macovei face practica in productie, prestand minuni, reforma si moralitate in atelierul partidului prezidential. ... Monica Macovei are, totusi, pretentia ca poate.
Cum au ajuns Ridzi si Minca in PPDD Dan Diaconescu afirma ca Monica Iacob Ridzi a ales PPDD la sfatul mamei sale, care este "otevista convinsa" siLiliana Minca pentru ca a avut "rude in OTV". OTV este punctul comun in cariera politica pentru Monica Iacob Ridzi si Liliana Minca.
Monica Macovei si-a anuntat azi o candidatura oarecum nefireasca la sefia PDL, pe baza unei motiuni pe care o numeste "Reformistii" si care e sustinuta, deocamdata, de intelectualii partidului. ... O pot face, in schimb, in spatele Monica Macovei, urmind-o, mai apoi, spre noul partid reformist.
Ca promovarea Elenei Udrea in detrimentul altor membri, precum, de exemplu, Monica Macovei, releva ca partidul are nevoie in continuare sa-si traga seva din retelele baronilor locali. ... "De ce o alege acum Traian Basescu pe Elena Udrea, si nu pe Monica Macovei?
Unul dintre insotitorii sai, europarlamentarul Traian Razvan Ungureanu, le-a atacat pe contracandidatele lui Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei. ... Dupa conflictul cu Adrian Papahagi, care si-a luat un simbolic "adio" de la europarlamentarul PDL, TRU isi ataca si colega din PE, Monica Macovei.
Poate le relateaza cineva amicilor de la Bruxelles cum a fost cu puscariasul Mantog, coordonatorul din Gorj al fraudei prin care s-a ales EBA europarlamentar - vezi "harta" cu distributia voturilor - si seful campaniei europarlamentare a neprihanitei Monica Macovei.
Ministrul justitiei, Monica Macovei, a declarat ca Planurile de actiune adoptate garanteaza independenta efectiva a sistemului judiciar, transparenta si calitatea actului de justitie, accesul liber la justitie, sporind eficienta si responsabilizind sistemul judiciar.
Declaratiile de avere ale demnitarilor vor fi verificate prin intermediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), in baza unui proiect de lege care va fi prezentat Guvernului spre adoptare pana la sfarsitul acestei luni, a anuntat ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Dintre cei care au luat credite anul trecut, 70% reprezinta firme nou-infiintate, ne-a declarat Monica Corneanu, reprezentant al Compartimentului de Creditare din cadrul AMOFM Bucuresti.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, nu vrea sa semneze hotararea de Guvern referitoare la transferul pachetului de 8% din actiunile Petrom catre salariati.
google-analytics.com